Dansar i april

läsa i maj
När jag slog upp ansiktet fick jag lite tid över medan jag låg i sängen. Jag har förvisso spelat en del Sims4, men läsandet har också fått en rejäl uppsving. Jag har äntligen krigat igenom andra boken i Game of Thrones och blir terrad av en bok om miljön (Det är vår bestämda uppfatting att om ingenting görs nu kommer det att vara försent) denna månaden redan, men inte räcker väl det så låt presentera tre nya böcker från biblioteket.
 
Steglitsan, som jag av kärlek för Donna Tartt har velat läsa ett bra tag. Och jag måste dessutom vara den sista bloggaren som läser denna bok, känns typiskt bloggig. Finns på engelska också, men jag läste min första Donna Tartt bok på svenska så för mig är hennes böcker svenska i originalet. 
IMG_7820
en bok på franska, som egentligen är en rejäl utmaning, då jag inte pluggat franska på snart ett år. Men vafan, det är denna nivån jag låg på när jag gick ut gymnasiet så jag tänker att nog kommer det tillbaka snabbt? 
IMG_7828
och så är man inte riktig socialist om en inte läst kommunistiska manifestet. Och jag skäms att jag inte ännu läst den pärm till pärm, utan bara några citat, men det ska det ju bli ändring på och då slipper jag skämmas liksom.
IMG_7826-2
Tre böcker, tre språk, helt enkelt. Och så tänker jag att jag ska återkomma med recensioner, så det har ni ju att se fram emot! Trevlig onsdag