Dansar i april

rensar bland pärmarna
nu har jag äntligen gjort det jag behövde för att ha fungerande internet och stationär dator. Vilket betyder att det stora arbetet med att rensa bland mina foton kan fortsätta. Jag insåg att jag inte har ett så bra sorteringssystem på mina bilder (men glad över att ha ett ö.h.t) och att jag är alldeles för sentimental med mina bilder. Men jag har nu fått göra det som inte går att ångra, radera bilderna permanent. 
Det är ändå himla fint att få gå igenom gamla minnen på detta sätt. 
Samtidigt som jag lyssnar på Deep Purple. 
Känns verkligen som att hoppa 3 år bakåt i tiden, och måste erkänna att 15-åriga Frida nog hade lite bättre och välutvecklad musiksmak än 18-åriga. Orkar typ inte söka bland musiken som finns att erbjuda längre, utan tar bara de spellistor jag redan gjort. 
Nåväl. Såhär kan det se ut i bild för några år sedan.
IMG_9229IMG_5345IMG_9409IMG_9421IMG_9446IMG_0277
photoshoot med hunden i skogen, lite breadsticks, internationella kvinnodagen, och ett fotouppdrag jag hade för Stockholms Katthem. 
Insåg att de flesta (alltså alla utom 1) är mindre än året gamla. Nåväl. 
Stora kramar denna fina lördagseftermiddag!
små detaljer som hör ihop i blått, grönt och vitt
IMG_6931 IMG_6940IMG_6929IMG_6925IMG_6921IMG_6950
hade en stor plan när jag flyttade hemifrån att allt skulle gå i färgerna marinblå och guld, med lite vitt om nödvändigt. Hade lite svårt att hålla detta i och med växtlighet gör att en mår bra. Men så skulle jag fotografera min aloe vera och märkte ändå att detta gröna naturliga balanserar ganska bra med det självklara, ordningsamma blå-gulda. 
ett litet inblick i min lilla korridor. 
hetsäta jordnötssmör och tänka på palmolja
ännu ett litet matinlägg från en tjej som just är hemkommen från träningen. när jag tränar denna tid på dygnet så är det dels för sent och dels är jag för trött för att äta något mer än en liten snacks när jag kommer hem. Som igår var det polarknäcke med ost, och idag är det en tesked (som ofta blir mer än en tesked) jordnötssmör. Blev lycklig när jag hittade Skippy för 27:- på Netto. Dels för att jag hade råd med jordnötssmör (dyra saker som räcker länge är inte något jag i regel köper), dels för att jag minns en barndom där skippys jordnötssmör var älskat. Men upptäckte till min förvåning att jag inte alls gillar smaken längre. Läste på förpackningen att det var 93% jordnötter (!!!) och resten socker och palmolja. Lite som när jag till min förvåning insåg att jag inte gillar mjölkchoklad längre, utan tänker att ju mörkare desto...
Men kroppen behöver sina fetter, och jag får tänka att det är okej att upp till 3,5% av detta är palmolja, som med tanke på företaget är ganska dålig palmolja, det var trots allt billigt och nu har jag lärt mig att inte röra detta jävla företag ens med meterlinjal. #bittermenhungrig.