Dansar i april

fyller frysen med mat, tränar om dagarna och lägger mig i tid
en av mina favoritsaker är ju tacos. Men det är ju tröttsamt efter att bara köpa samma saker, och göra samma sak (okej kanske inte pga tacos är nästbäst sak i världen efter pizza) och då kan det vara roligt att göra samma sak på samma ingredienser fast på ett helt annat sätt?! Och så blir det lite mer mikrovänligt också, vilket är bra för matlådorna. På detta fick jag en middag och 7 matlådor (dvs åtta portioner) tillsammans med lite sallad :)
 
du behöver (gissa): 
- 500 g sojafärs
- ett paket tacokrydda
- lite vatten
- en avokado
- basilika, mynta, salt och citron
- crème fraiche
- tacosås
- veggieost, mitt favomärke är astrid och apornas, men vilken går ju prima ballerina 
-olja
- 8 mjuka tacoskal
 
och medan färsen puttrar blanda avokadon, basililka, mynta, salt, citron och en klick crème fraiche 
IMG_7072
ta fram allt i små skålar
IMG_7078_2IMG_7079IMG_7089
plock plock plock. 
åsså river du osten samtidigt som du värmer olja på en ren stekpanna, vänder bröden i det och sen på med en bit tacobröd på stekpannan, på med lite av allt, och crème fraiche som p.g.a redan öppnad inte var aptitlig nog för att delta i bild, på med till tacobröd, vänd och tryck tills den fått färg & inte går sönder.
IMG_7090
klart!
lagade detta för ett tag sedan och just i dagarna tog den sista slut. Och det är cirka väldigt sorgligt. blir väl att laga några fler kommande dagarna? 
#1 - ISA

Cravar tacos. Så ser jag detta </3

Svar: haha alltså jag vet inte om jag någonsing INTE crave:ar tacos :))
Isolde