Dansar i april

för vi är finklädda på söndagar och fulla på måndagar
något av det bästa jag inte visste jag skulle älska med skolan är studentlivet. Jag hade ju lite emot att börja på universitet i Sverige efter att ha velat ta del av den kultur som är USAs studentliv. Men mottagningen, alla kommittéer och föreningar, har verkligen gjort intryck på mig. Och nu är jag ju själv fast i träsket, som sexmästerist i sektionen. Det har fått ta över en hel del, efter det bloggflow jag hade under lovet, så har jag helt fått sätta ord på internet åt sidan för att träffa alla vänner igen. 
Efter en onsdag på bastu, en pubrunda på torsdag, en lugn fredag som följs av lördag, söndag, måndag sittning så är jag ganska trött och redo för vardagen att återta. Men först ska ni få se de sista av bilder från helgen, då det i söndags var finsittning med datateknologernas sexmästeri, D6. 
Jag tar egentligen bara med mig kameran på finsittningar eller på de event jag är nykter (hänt en gång), så det är ju ändå något särskilt med dessa bilder. 
 
IMG_6867-2 D6 hade dukat upp fint med levande ljus och sånghäften. IMG_6901-2 och toastmaster:s hade som specialitet att de bytte hatt mellan varje skål och drack punsch vid olika temperaturer. därav kastrullen. IMG_6879 IMG_6843-2IMG_6838IMG_6827-2IMG_6840-2 några av de finaste IMG_6861-2 vi hade köpt en present som öppnades på plats. Vi hade ju såklart glitterbombat den vilket funkade mycket bättre än förväntat, då glittret bara flög fram när paketet öppnades. IMG_6830-2 det är alltid kul med sexmästerikalas eftersom alla har olika traditioner och sånger. Nämligen Bordeaux Bordeaux hade vi på A-sektionen inte sjungit förut, i alla fall inte jag. Man lär sig med tiden tänker jag. IMG_6821 och lite snabbt stal Emily kameran för att plåta mig IMG_6811 men jag snodde tillbaka den för att ta denna pärla till bild.
och där tog kvällens fotograferande slut! För efter det bar det till föreningsrummet för att byta till sina fina otvättade, glittriga röda snickarbyxor, och sedan till efterfest. En bra, bra kväll.