Dansar i april

nya byxor och en bräda som tar stranden till backen
med tanke på att jag egentligen ska snåla, och dessutom måste betala självrisk när jag tappa mobilen i lördags, så borde jag ha blundat och inte låtsat om mellandagsrean alls. men så blev det inte, utan jag trotsade mig själv och tittade försiktigt in på några hemsidor för att se om jag kunde hitta ett par skidbyxor. 
Mina egna har jag vuxit ur, och det har alltid varit prio 0 liksom, eftersom det alltid gått att låna. Men nu tänkte jag slå till, och så råkade ju också det finnas ett par som matchade brädan i färg, och jackan i märke (och färg också egentligen, då jackan är lila invändigt.)
  IMG_6590 IMG_6591
visar lite hur de sitter åt runt midjan. De är ganska tajta runt benen och midjan (trots strlk L), för att svänga kraftigt där de ska sitta över skorna. Tycker det är typ helt okej, för då får jackan sitta som den ska istället för att pösas ut av onödigt ludd och luft.  IMG_6593 IMG_6595 IMG_6597
de är lite ljusare och mer lysande än brädans undersida, men hela brädan och bindningarna går i nyanser av lila och rosa, så jag tycker att det passar utmärkt. 
nu bränner det dock i fingrarna efter en rosa jacka istället för denna gröna, som jag egentligen fortfarande älskar.