hade ett genialiskt moment igår. Jag hade ju ätit nästan alla julrester, med bara några skivor julsk*nka kvar, och tre frusna sojakorvar och ganska gott om edamerost.
så kom jag på att det som alltid finns i frysen hemma hos mamma är tortillabröd. Så jag slängde ihop en julbords-quesadilla, och jag rekommenderar den starkt till alla vegetarianer, veganer, och lite motigt föreslår jag det nog även till de som har riktiga skink- och prinskorvsrester kvar. Men jag vet ju inte om det smakar vidare för er.
men kolla nu på bilderna och dregla, och sedan ta er i kragen och prova själv, det var himla gott!
strimlar sk*nkan och steker lite körven kan du hacka i bitar, och jag slängde på lite brie (sån affärsbrie som typ bara är gott tillsammans med annat) på med hundra lager edamerost (eller vegansk ost) och sedan tryck ihop den andra tortillabröden. skär i 8 bitar, eller 6 bitar, eller valfritt antal jämna bitar. eller utmana dig själv med ojämn antal bitar eller forma bitarna hur du vill.
ät.
njut.
och föresten hörreni? gott nytt år!