Dansar i april

paus!
HEJ! Nu är jag i Stockholm och har varit här i 3 dagar. Jag har hunnit jobba två, samt varit på dop och fotboll den tredje. Sist jag skrev här pratade jag om att jag velat tänka igenom ordentligt vad jag vill här på bloggen, och det vill jag. Problemet har varit en blandning av prestationsångest och ont om tålamod som gjort att jag fortsatt blogga utan egentlig tanke om innehåll samt väldigt ont om tid. 
När jag är i stockholm jobbar jag väldigt mycket. Efter ett år med studier och arbete i min takt är jag väldigt ovan vid fysiskt arbete, så även de dagar jag bara jobbar 8 timmar är jag väldigt trött och stirrar mest ute i trädgården när jag kommer hem. Och vissa dagar kommer jag jobba 10 timmar. Så jag hinner ju inte tänka igenom vad jag vill skriva. Och vardagen är rätt trist. 
Så jag tänker att jag släpper prestation, jag tillåter mig själv lite tålamod, och så tänker jag igenom vad det är jag verkligen vill. För jag har ju bloggat på olika platser sen 2006 (mind you, jag var bara 10 när jag skaffa min första blogg alltså) så jag vet att det är något jag vill och något jag håller kärt. Men hetsen att hålla igång får inte börja jobba emot mig.
 
Ni är säkert på semester nu och lever gottiga liv utanför skärmen, så vi ses helt enkelt när vi ses! Det vill säga när jag har något att skriva, och när ni har tid framför skärmen igen. 
 
Stora, mjuka omfamningar från Frida